GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Aralık 2016 Çarşamba 10:39

Çiğli Belediyesi'nden okullara destek

Çiğli Belediyesi ilçede bulunan tüm okullara destek olmaya devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, okulları her fırsatta ziyaret edip eksikleri tespit ediyor ve kısa sürede talepleri yerine getiriyor.

Eğitime yaptığı destek projeleriyle dikkat çeken Çiğli Belediyesi, ilçede bulanan ilk ve orta dereceli okullara destek olmaya devam ediyor. Eğitime önem veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da okulları sık sık ziyaret edip, okul yetkililerinden okulların eksikleriyle ilgili bilgi alıyor. Çalışmalar yaz aylarında yoğunlaşırken, kış aylarında da acil eksiklere anında müdahale ediliyor. 

Başkan Hasan Arslan, geçtiğimiz hafta içinde Tüpraş Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu ve Ortaokulu, Kemal Hadımlı Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’ni ziyaret edip,  okul müdür ve diğer yetkililerle görüştü. Başkan Arslan her fırsatta öğrencilerle de sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi. Tüpraş Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu Müdürü Fırat Kanhan ise okullarına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Arslan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Okullara belediye olarak destek olduklarını belirten Başkan Arslan, “Okullarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Boya badana, korkuluk, istinat duvarı, tuvalet ve merdiven yapımı, bahçede kilit parke ve asfalt ve yeşil düzenlemeleri gibi ihtiyaçlara anında cevap vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin iyi koşullarda eğitim almalarını önemsiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.