GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
31 Mart 2016 Perşembe 13:22

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı 2019'u gördü!

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Vezir Aslan uzun süredir yardımcılığını yaptığı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın 2019’da tekrar başkan olacağını gördüğünü açıkladı.

EGEDESONSÖZ - Son günlerin en tartışmalı belediyeleri arasında yer alan, akraba-eş-dost kadrolaşması üzerinden muhalefetin eleştirilerde bulunduğu Çiğli Belediyesi’nde karışıklık sürüyor.

Belediyede uzun süredir başkan yardımcılığı görevinde bulunan Vezir Aslan hem Başkan Hasan Arslan’ı savundu hem de 2019 yılında adaylık için çalışmalar yaptığı iddialarını yalanladı. Aslan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Çiğli’nin 2019 yılında da belediye başkanının yine Arslan olacağını iddia etti.

Başkan Yardımcısı Arslan şunları söyledi: “Ben, Belediye Başkan Yardımcısı Vezir Aslan olarak belediye başkanımız Sayın Hasan Arslan'ın 2019 yerel seçimlerinde tekrar başkan olacağını görüyorum. Başkanımız halk tarafından sevilen, işçisine sahip çıkan, çalışkan, dürüst ve ilkeli bir liderdir. Şahsım hakkında yürütülen yalan haberler tamamen karalama operasyonudur”