GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Haziran 2018 Perşembe 13:38

CHP’nin Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı 2 gün arayla İzmir’de!

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 19 Haziran’da İzmir’de iki tane salon toplantısına katılacak. Programın detayları netleşti. Ayrıca partinin Cumhurbaşkanı Adayı İnce de 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda Büyük İzmir Mitingi’nin gerçekleştirecek.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 19 Haziran İzmir programının detayları belli oldu.

Saat 10:00’da İzmir’e gelecek olan CHP Lideri, İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, örgüt temsilcileri, belediye başkanlarının katılımıyla Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılanacak.  

Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı saat 11:00’de Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi olacak. Genel Başkan burada, muhtarlar, STK, sendika ve odaların temsilcileriyle buluşacak.

Kılıçdaroğlu yine aynı mekanda saat 13:30’da bu kez İzmir’deki iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.  Kılıçdaroğlu iki zirvenin ardından saat 16:00’da kentten ayrılacak.

Geçtiğimiz süreçte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile birlikte İzmir’de miting yapması gündeme gelmişti. Fakat daha sonra bu seçenek ortadan kaldırılmıştı. CHP Lideri’nin daha çok salon toplantılarıyla süreci yürütmesi kararlaştırılmıştı. Böylece 19 Haziran’daki Kılıçdaroğlu programı sonrasında Cumhurbaşkanı Adayı İnce 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda Büyük İzmir Mitingi’ni gerçekleştirecek.