GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Ekim 2018 Salı 11:46

CHP’nin eski İl Başkanı Karşıyaka’yı ilan etti!

İzmir İl eski Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olmak için yarışta var olacağını ilan etti. Engin, “Gün içinde ilçe yönetimine giderek resmi müracaatımı yapacağım. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl eski Başkanı Ali Engin, 2019 yılının Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olmak için kararını verdi.

İsmi metropoldeki birkaç ilçeyle daha anılan Engin, üyesi olduğu Karşıyaka’yı seçtiğini açıkladı. Gün içinde İlçe Başkanlığına giderek başvurusunu resmiyete döken Engin Egedesonsöz'e önemli açıklamalarda bulundu.

ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ
Engin, “Karşıyaka için müracaat etme kararı aldım. Hayırlısı olsun diyelim. Takdir partinin ve parti yöneticilerinindir. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Parti için önemli ve kritik bir dönem. Çok dikkatli olmak, şahsi beklentiler içine girmemek gerekiyor. Karşıyaka üyesi olduğum için burayı tercih ettim. İl başkanlığım sürecinde aktif bir dönem geçirdim. Diğer ilçelerden de aday olmamı isteyen arkadaşlar oldu. 2004’te ve il başkanlığım döneminde de buradan aday olmak istemiştim. Yine Karşıyaka’dan aday olmak istedim” dedi.