GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mart 2019 Cuma 19:09

CHP Menemen Adayı Aksoy'dan can dostlar için söz

Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) ‘nun ‘söz veriyorum’ protokolünü imzaladı.

HayKonfed Menemen temsilcisi ve hayvan hakları savunucusu Muharrem Akburak, HayKonfed Gönüllüsü Ayda Haksever ve Bülent Uzun’un da bulunduğu toplantıda konuşan CHP’li Aksoy, Belediye başkanı seçilmesi halinde Menemen’de bulunan hayvanat bahçesini kapatacağını ve Menemen’de hayvanlı sirk kurulmasına da izin vermeyeceğini belirterek, taahütnamenin maddelerine ekledi.

Kısırlaştırma, tedavi ve ambulans hizmetlerini 7/24 sağlayacağını söyleyen Aksoy, ayrıca Hayvan Hakları Kanunu’nu uygulayacağına dair söz verdi.

Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy’un sözüne yönelik açıklama yapan HayKonfed ise şunları söyledi:

‘OYLARIMIZ HAYVANLAR İÇİN’ Kampanyası kapsamında Menemen Belediyesi CHP Başkan Adayı Sayin Serdar Aksoy, Muharrem Akburak’ın kendisine sunduğu ‘SÖZ VERİYORUM’ taahütnamesini imzaladı. Gönüllüler Ayda Haksever, Şebnem Orhan, Yücel Hepdivinli, Filiz Aydın, Yaşar Aydın, ve Ozan Aydın’ın katıldığı toplantıda Başkan Adayı Serdar Aksoy seçildiği takdirde,

Menemen’de bulunan HAYVANAT BAHÇESİNİ KAPATACAĞINI ve Menemen’de HAYVANLI SİRK KURULMASINA DA İZİN VERİLMEYECEĞİNİ taahütname maddelerine ekleyerek KISIRLAŞTIRMA VE TEDAVİ, AMBULANS hizmetlerini 7/24 sağlayacağına, kısırlaştırıldıktan sonra sokağa bırakılan hayvanların sokaklardaki yaşamlarını desteklemek için ‘Beslenme Odaları, Suluklar, Yasal Uyarı Tabela ve Yasal Uyarı Afişleri, Kulübeler’ yaptıracağına, kediler için şehir merkezine kedi kısırlaştırma ve acil tedavi üniteleri yaptıracağına, gönüllülerle birlikte çalışacağına, yoğun kısırlaştırma yaparak Hayvanları Koruma Kanunu’nu uygulayacağına söz verdi.

Tüm adayların, Hayvanları Koruma Kanunu’nu uygulama konusunda söz vermelerini diliyor, Sayin Serdar Aksoy’a yolu açık olsun diyor, iyi dileklerimizi sunuyoruz.