GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Mart 2024 Pazar 08:24

CHP Menderes adayı Çiçek şimdiden açıkladı: İşte benim mal varlığım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Menderes mitinginde, Belediye Başkan adayı İlkay Çiçek’in de mal varlığını 1 Nisan sabahı belediyenin kapısına asacağını söylemişti. Çiçek, mal varlığını iki cümleyle açıkladı: “Kirada oturuyorum, tek malım arabamdır. Benim en büyük mal varlığım, Menderesli yurttaşların bana olan sevgisi ve inancıdır.”

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan adayı İlkay Çiçek, mal varlığını şimdiden açıkladı. Genel Başkan Özgür Özel’in Menderes mitinginde söylediği “3 Nisan’da mazbata alıyoruz. İlkay başkanımızın mazbatasını almaya hep beraber gidiyoruz. Mazbatayı aldıktan sonra İlkay Başkan, belediyenin kapısına mal varlığını asacak” sözleri üzerine mal varlığını açıklayan İlkay Çiçek, “Ben kirada oturuyorum. Arabamdan başka bir şeyim yok. Benim en büyük mal varlığım, Menderesli yurttaşlarımızın bana olan sevgisi ve inancıdır” ifadelerini kullandı.

BEN BUNCA ZAMANDIR SADECE İNSAN BİRİKTİRDİM
SONSÖZ TV’de Gazeteci yazar Muhittin Akbel’in mal varlığıyla ilgili sorusunu yanıtlayan İlkay Çiçek, şunları söyledi:

“Genel Başkanımız bana ve tüm CHP’li adaylara böyle bir talimat verdi. Talimatı elbette yerine getireceğim. Benim mal varlığım, öyle üzerinde çok konuşulacak bir şey değil. Kirada oturuyorum ve sadece bir arabam var. Bugüne kadar çalıştım, didindim, bir araba sahibi olabildim. Başka da bir malım yok. Genel Başkanıma da söyledim, benim en büyük mal varlığım, Menderesli yurttaşlarımızın sevgisi, bana olan inancıdır. Bunca zamandır ben hep insan biriktirdim. Bunun ödülünü 31 Mart’ta alacağıma yürekten inanıyorum. Hakkında bir yığın dedikodu yapılıyor. Yok evimi satmışım, yok arabamı satmışım. Evim yok ki, satayım! Bunlara kulak asmıyorum. Mendereslilerin benim hakkımda ne düşündüğünü çok iyi biliyorum. Çünkü ben karşılık beklemeden onlara hizmet ettim. Sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de onların yanında oldum. Yeri geldi, pandemi sürecinde kapı kapı dolaşıp ekmek dağıttım. Ben her zaman vatandaşımın yanında oldum. 31 Mart’ta da vatandaşlarımızın benim yanımda olacaklarından zerre kadar kuşkum yok.”