GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Kasım 2018 Pazar 11:08

CHP Menderes Aday Adayı Öztürk'ten örnek davranış

CHP'den Menderes Belediye Başkan Aday Adayı olan Eski Görece Belediye Başkanı ve Büyükşehir ve Menderes Meclis Üyesi Mustafa Öztürk; partisinin aday adaylarını ziyaret ediyor. " Önce biz olmanın, dayanışmanın önemini bilmek gerekiyor." diyen Öztürk; Mustafa Kayalar,Zerrin Ak, Mehmet Gürbüz ve Ergun Özgün ile biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

"Partimizin birlik ve beraberliği, halkımızın birlik beraberliğidir. Aday Adayı olan tüm arkadaşlarımla temel hedefimiz aynı. Menderes'i 2019'da soyal demakrat belediyecilikle yeniden buluşturmak. İlçemizin kalkınması için çalışmak. Bizlerin beyin fırtınası bu noktada çok önemli. Naçizane bunu yapmaya çalışıyorum. " diye konuşan Mustafa Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

İZİN VERMEMEK GEREK...
"Belediye Başkanlığı için yola çıkan arkadaşlarımızı ziyaret ediyorum. İlçemizin mevcut hizmet zafiyetlerini değerlendiriyoruz. 2019 hedeflerimiz için ne yapmalıyız, Menderes halkının öncelikleri neler; bunları paylaşıyoruz. Hepimiz dünyaya ve siyasete aynı yerden baktığımıza ve aynı siyasi parti çatısında siyaset yaptığımıza göre, bir araya gelmemiz kadar doğal bir durum olamaz. Kamuoyunun, içimizdeki çatışmaları gündeme getirmesinden çok rahatsızım. Buna izin vermemek gerektiğini düşünüyorum. 2014 yılında ne yazık ki kaybettiğimiz ilçelerden biri Menderes. Koca kayıp bir 5 yılı geride bırakıyor. Yapılanlar, yapılmayanlar, tartışmalar ortada. Bu tablonun içinde zaten her türlü olumsuzluk var. Bizim, bu durumda gerçek hedefimizin Menderes'e hizmet olduğunu anlatmamazın yolu, birlik ve beraberliğimizdir." 

MENDERES KALKINACAKSA BİZİMLE...
"Menderes kaybettiği yolunu yeniden bularak halkçı belediyecilikle buluşacaksa; hepimize büyük sorumluluk düşüyor" diye konuşan CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Öztürk; ayrıca şunları söyledi. " 5 yıla yakın bir zamandır ilçemin AKP'li belediyesinde partimi temsil ediyorum. Menderes'in çıkarlarını korumak için an an üstüme düşeni yaptım, yapıyorum. İçim rahat. Ama, kritik bir seçime doğru gidiyoruz. Halkımıza, Menderes'in ancak bizim belediyecilik anlayışımızla kalkınabileceğini, değerlerinin yok olmayacağını, hakkının gaspedilmeyeceğini anlatmamız lazım. Bu nedenle de kendi içimizde kenetlenmemiz lazım. Partimizin burada seçim alması hepimizin kişisel ikbalinden daha önemli. Sayın Kayalar ve Sayın Ak ile yaptığımız görüşmelerin de konusu buydu. Hiçkimse, bizi ve partimizi hedef alarak prim yapamamalı. Bizi birbirimize düşürmeyi hedefleyen hiçbir eylem başarılı olmalalı. Hedefimiz belli: Menderes Mart 2019'da layık olduğu hizmete kavuşacak.!