GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Mart 2019 Çarşamba 12:08

CHP Lideri’nin İzmir programının tarihi netleşti

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala İzmir’e gelecek. CHP Lideri’nin 26 Mart Salı günü çeşitli temaslarda bulunacağı ve ilçe turu gerçekleştirebileceği ifade edildi. Programın detaylarının ilerleyen günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Partiler ve aralarında oluşturulan ittifakların liderlerinin çeşitli illerde gerçekleştireceği miting ve programların tarihleri netleşmeye başladı.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de yapacağı programın tarihi belli oldu. Buna göre CHP Lideri 26 Mart Salı Günü İzmir’de olacak. Kılıçdaroğlu’nun programında çeşitli temaslarda bulunacağı ve ilçe turlarına çıkabileceği belirtildi. Tam programın ilerleyen günlerde kesinlik kazanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı'nın liderleri olarak İzmir’de gerçekleştireceği ortak mitingin tarihi ise 17 Mart Pazar şeklinde ilan edilmişti.