GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mart 2019 Pazar 10:09

CHP Lideri'nden İzmir ve Soyer mesajları!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Bu seçimlerde bir geleneği de başlattık. Büyükşehir belediye başkanlıklarına o kentte belediyecilik yapan, saygınlık kazanan kişileri aday olarak gösterdik. Seferihisar belediye başkanı Tunç Soyer bu örnekler arasında. İzmir'e getirip aday gösterdikleri Nihat Zeybekçi de ithal aday, İzmir'de bir İzmirliyi bulamadınız mı? diye konuştu.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeniçağ gazetesinden Ahmet Takan’a konuştu. Kılıçdaroğlu İzmir’e dair CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeybekci ile ilgili önemli mesajlar verdi.

TUNÇ SOYER O İSİMLERDEN BİRİ
Bu seçimlerde bir geleneği de başlattıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Büyükşehir belediye başkanlıklarına o kentte belediyecilik yapan, saygınlık kazanan kişileri aday olarak gösterdik. Beylikdüzü  belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Seferihisar belediye başkanı Tunç Soyer, Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Nilüfer Belediye Başkanı  Mustafa Bozbey bu örnekler arasında. Dolayısıyla başkanlarımız, ilçelerinde kendilerini büyük şehir belediye başkanlığına hazırlamış oldular. Bu durum, başkanlarımızın hizmetlerinde daha başarılı olma yolunu da açıyor. Verdiği hizmetleri, ilerde bütün kente verecek bir biçimde çalışma yürütüyor" dedi.

İZMİR’E BİR İZMİRLİ BULAMADINIZ MI?
Kılıçdaroğlu, "İzmir'e getirip aday gösterdikleri Nihat Zeybekçi de ithal aday. Ankara'ya ithal, İzmir'e ithal. İthal adaylarla başkanlık mı yapılır? İzmir'de bir İzmirliyi bulamadınız mı?" diye konuştu.