GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Eylül 2018 Cumartesi 13:42

CHP Lideri’nden Bursa’da İzmir övgüsü: Üreticiler şikayetçi değil!

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Bursa’da yaptığı konuşmada CHP’li belediyelerin kırsal kalkınma hamlelerinin önemine vurgu yaparken, “Bursa Büyükşehir’e talibiz. Bursa Büyükşehir’i verin göreceksiniz. İzmir’de, Tekirdağ’da, Aydın’da, Muğla’da üreticiler şikayetçi değildir” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa’nın İznik ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, kanaat önderleri ve muhtarlar ile bir araya geldi.

CHP Lideri yaptığı geniş çaplı konuşmada, yerel seçimlere değindi. CHP’nin iktidar olduğu büyükşehirlerden örnekler veren Kılıçdaroğlu, İzmir, Aydın, Tekirdağ ve Muğla’da uygulanan kırsal kalkınma hamlelerinin önemine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu, “Kırsalda olan, şikayetçi olan üretici kardeşimden istirhamım. Söylüyorum; Bursa Büyükşehir’e talibiz. Bursa Büyükşehir’i verin göreceksiniz. Bir yıl geçtikten sonra göreceksiniz. İzmir’de, Tekirdağ’da, Aydın’da, Muğla’da üreticiler şikayetçi değildir. Süt, çiçek hep kooperatiflerden alınır. Kim kazanıyor, üretici, aile kazanıyor” dedi.