GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Mart 2018 Perşembe 14:15

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan yerel seçim mesajı: Aday sevilen biriyse…

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 2019’da yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için, “Yerel seçimlerin kendine özgü tablosu vardır. Aday çok önemlidir. Orada sevilen biriyse parti kimliğine bakılmadan destek görür” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019’da gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler ve gösterilecek adaylar noktasında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

YEREL SEÇİMLERDE ADAY ÇOK ÖNEMLİDİR
CHP Lideri, “Yerel seçimlerin kendine özgü tablosu vardır. Aday çok önemlidir. Orada sevilen biriyse parti kimliğine bakılmadan destek görür. Biz başkanlarımıza şunları söylüyoruz; ‘başkan seçildiğiniz andan itibaren o beldeyi tüm yurttaşları kucaklayacaksın’ diyoruz. İstanbul’a atanan belediye başkanı ‘AK Partililerin oy verdiği yerlere hizmet götüreceğiz’ gibi tarihi bir hatalı açıklama yaptı. Gerçi öyle yapıyorlar. Biz öyle yapmıyoruz. Herkese eşit hizmet götürüyoruz.  Ayrıca başkanlarımıza ‘harcadığınız her kuruşun hesabını belde halkına vereceksiniz’ diyoruz. O para belde halkının parasıdır” dedi.