GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 10:48

CHP'li Yücel ve Başkan Arda'dan Özel'e destek!

Kurultay sürecinin devam ettiği CHP’de genel başkanlık için adaylığını açıklayan Özgür Özel’e CHP İzmir milletvekili Deniz Yücel’den üstü kapalı bir şekilde destek gelirken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da ‘başarılar’ mesajı yayımladı.

EGEDESONSÖZ - Genel seçim yenilgisinin ardından kurultay kararı alınan CHP’de Grup Başkanlığı görevini yürüten Özgür Özel, adaylığını ilan ederken partili pek çok isim de Özel’e desteklerini açıkladı.

İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, açıklamaya bizzat katılarak Özgür Özel’e destek verirken İzmir’den bir destek de Milletvekili Murat Bakan’dan gelmişti.

YÜCEL’DEN ÜSTÜ KAPALI DESTEK
CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel’ de üstü kapalı bir şekilde Özgür Özel’e destek verdi. Özgür Özel’in adaylığını ilan ettiği canlı yayını X sosyal medya platformundan paylaşan CHP’li Yücel hem Özel’in adaylığı ile görselleri de hem de Özel’e verilen destek mesajlarını beğenmesi de dikkat çekti.

ARDA’DAN BAŞARILAR MESAJI
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da da yine yayını X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımla Özgür Özel’e destek mesajı verdi. Paylaşımda “Demokrasinin beşiği Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan Adaylığı için yola çıkan Sayın Özgür Özel'e başarılar diliyorum.” ifadeleri yer aldı.

ÖZEL KEFİL OLMUŞTU
Özgür Özel Gaziemir’de katıldığı bir belediye etkinliğinde Halil Arda için “İyi ki ben Halil Arda'ya kefil olmuşum, sizler de destek olmuşsunuz” demişti.