GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Ekim 2019 Perşembe 14:42

CHP’li Yücel’e mevkidaşından jet yanıt: Körlük ve sağırlıktır!

ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gelen mektup için konuşan CHP İl Başkanı Yücel’e AK Parti İl Başkanı Sürekli’den yanıt gecikmedi. Yücel’in, ‘Amerika, AKP hükümetinin ya da Erdoğan ailesinin hangi açıklarını biliyor’ sözleri üzerine konuşan Sürekli, “CHP'nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile alaşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır” dedi.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i yapmış olduğu açıklamalardan dolayı hedef aldı.

CHP İl Başkanı Yücel’in Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazılan mektup için kullandığı, “Bu mektuba, 1 hafta ses çıkarmadılar. Neden ses çıkarmadılar? Amerika, AKP hükümetinin ya da Erdoğan ailesinin hangi açıklarını biliyor, nasıl tehdit ediyor da bu mektuba ses çıkartmıyorsunuz? Hiçbir şey bilmiyorsanız tarihe bir baksaydınız da, devlet nasıl yönetilir, liderlik nasıl yapılır ders alsaydınız” ifadelere tepki gösteren AK Partili Sürekli şunları söyledi:

CHP'Lİ YÜCEL'DEN KARŞIYAKA'DA MESAJLAR: KORKU DUVARI YIKILDI!

CHP'nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile alaşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır. Kabulü mümkün değildir, tarihi bir mücadeleye gölge düşürme gayesinden başka bir şey değildir.

Yücel, bir de dil sürçmesi yaşamış olmalı! '25 yıl yönettiler, 25 yıl ürettiler.' demek istedi herhalde! Cumhuriyet tarihi boyunca taş üstüne taş koymayanların böyle ahkam kesebiliyor olmasını başka türlü açıklayamayız. AK Parti iktidarının yerelde ve genelde yıllardır ürettiği hizmet ortada; yaptığı yatırımlar, reformlar; haine, teröre ve işbirlikçilerine nasıl meydan okuduğu ortadadır. 6 aydır kendi yaptıkları da ortada. Kıbrıs harekatı ile dün övünenler, bugün 'Kıbrıs'a karışmayın' diyorlardı.

Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı; bu kadar boş hayali kaldırmaz. Ancak havanda su dövmeyi becerebilenlerin, bu türlü saldırıları sonuç getirmez. Biz işimize, yolumuza bakarız. Bu yolda da milletin iradesi her zaman yol göstericimizdir, gücümüzdür.