GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2019 Cumartesi 15:39

CHP’li Yücel’den MHP’li Osmanağaoğlu’na: Bizi terör örgütleriyle anamazsınız!

CHP’nin İzmir İl Başkanı Yücel, MHP’li Osmanağaoğlu’nun, “İzmirlinin oyuyla elde ettiği gücü, PKK’ya sahip çıkmak için kullanmaktadır. Açıkça suçluyorum, Tunç Soyer PKK’ya kucak açmaktadır” ifadeleri karşısında, “Ne Tunç Soyer'i ne de CHP'yi terör örgütleriyle anamazsınız. Hele de seçimden 3 gün önce terörist başının mektubunu ve mesajlarını devletin televizyon kanallarında okutan, yorumlayan ve bundan oy bekleyen bir zihniyetin işbirlikçisiyseniz” paylaşımında bulundu.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’na cevap verdi. Başkan Yücel, MHP’li Vekil Osmanağaoğlu’nun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’i ve partisini hedef alması sonrasında sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaptı.

CHP’li Yücel, MHP’li Osmanağaoğlu’nun, “İzmirlinin oyuyla elde ettiği gücü, PKK’ya sahip çıkmak için kullanmaktadır. Açıkça suçluyorum, Tunç Soyer PKK’ya kucak açmaktadır” ifadeleri karşısında, “Ne Tunç Soyer'i ne de CHP'yi terör örgütleriyle anamazsınız. Hele de seçimden 3 gün önce terörist başının mektubunu ve mesajlarını devletin televizyon kanallarında okutan, yorumlayan ve bundan oy bekleyen bir zihniyetin işbirlikçisiyseniz” paylaşımında bulundu. 

- MHP'Lİ OSMANAĞAOĞLU'NDAN SOYER'E VE CHP'YE SERT SÖZLER!