GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Haziran 2020 Salı 15:28

CHP'li Yücel'den kurultay açıklaması: Kılıçdaroğlu'na rakip çıkmaz!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, katıldığı canlı yayında kurultayla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurultay ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Yücel, "Genel başkanımız, başarılı çalışmalar yapmış bir liderdir. Onun liderliğinde iktidara yürüyoruz. Onun karşısına kimsenin aday olarak çıkacağını düşünmüyorum" dedi.

EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, katıldığı bir radyo programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Yücel, 26-27 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek CHP Kurultayı ile ilgili olarak, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına rakip çıkmaz diye düşünüyorum” yorumu, dikkat çekti. Yücel, “Genel başkanımız, başarılı çalışmalar yapmış bir liderdir. Onun liderliğinde iktidara yürüyoruz. Onun karşısına kimsenin aday olarak çıkacağını düşünmüyorum. Tabii ki herkesin aday olma hakkı var. Tabii ki Kılıçdaroğlu’nun karşısına rakip olarak çıkabilirler. Fakat ben bu ihtimali çok zayıf görüyorum. PM üyeleri de seçilecek. Seçilecek PM üyelerinden MYK oluşacak. CHP’yi iktidara taşıyacak bir kadro hareketi olarak görüyorum” diye konuştu.