GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Şubat 2019 Perşembe 15:42

CHP’li Yücel’den AK Partili Şengül’e çok sert sözler: Hadsiz, deli saçması...

CHP İl Başkanı Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nu hedef alan AK Parti İl Başkanı Şengül için, “AKP İl Başkanının Kocaoğlu hakkında sarf ettiği bu sözler deli saçmasından, hadsizlikten başka bir şey değildir. Karşısına rakip olarak çıkarılan her AKP adayını bozguna uğratan Kocaoğlu sırf AKP’ye yaşattığı hezimetlerle bile unutulmaz olmuştur. AKP İl başkanının bu ipe sapa gelmez açıklamaları da bu hezimetlerin kuyruk acısıdır” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef alan açıklamalarına cevap verdi.

CHP’li İl Başkanı Yücel sosyal medya hesabından, “İzmir’in ve Türkiye’nin başına gelmiş en büyük talihsizlik AKP iktidarıdır. AKP İl Başkanının Kocaoğlu hakkında sarf ettiği bu sözler deli saçmasından, hadsizlikten başka bir şey değildir. Aziz Kocaoğlu’na yapılan hakaret onu seçen milyonlarca İzmirliye yapılmıştır.  Karşısına rakip olarak çıkarılan her AKP adayını bozguna uğratan Kocaoğlu sırf AKP’ye yaşattığı hezimetlerle bile unutulmaz olmuştur. AKP İl başkanının bu ipe sapa gelmez açıklamaları da bu hezimetlerin kuyruk acısıdır” dedi. 

- AK PARTİLİ ŞENGÜL: İZMİR'E EN BÜYÜK YATIRIMI YAPTIK, KOCAOĞLU'NUN HABERİ YOK!