GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Şubat 2024 Perşembe 16:37

CHP’li Tugay, ‘utanmadan konuşuyorlar’ dedi ve ekledi: Karşıyaka’ya stadı yapacağız!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, düzenlediği lansmanda İzmir’e dair projelerini anlattı. Tugay, stat ile ilgili olarak hükümete yüklenerek, “Karşıyaka’ya stadı yapacağız! Sürecin başından sonuna takip etmiş biri olarak Karşıyaka stadını yaptırmamak için elinden gelen her şeyi yapan buna rağmen bugün utanmadan konuşuyorlar” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN-Büşra ÇETİNKAYA / EGEDESONSÖZ – Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partiler de seçim kampanyalarını hızlandırdılar. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, 31 Mart öncesinde kentte yapacağı icraatlere ilişkin vaatlerini duyurdu.

Tugay, Bayraklı’da bulunan Tepekule Kongre Merkezi’nde İzmir Geleceğe Doğru başlıklı lansman töreni ile İzmir’e dair projelerini anlattı.

YAPTIRMAMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTILAR
Kentte bir süredir tartışmalara sebep olan Karşıyaka Stadı ile ilgili konuşan Tugay, stadı yapmak için iddialı olduğunu belirtti. Tugay, stadı yapımı için engellendiklerini belirterek, “Karşıyaka’ya stadı yapacağız! Sürecin başından sonuna takip etmiş biri olarak Karşıyaka stadını yaptırmamak için elinden gelen her şeyi yapan buna rağmen bugün utanmadan konuşuyorlar. Karşıyaka’nın onuru ile oynamayın, ya stadı yapın ya da bize verin biz yapalım” dedi.