GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Temmuz 2018 Salı 08:45

CHP'li Serter'den Menemen trafiği için çağrı!

İzmir Milletvekili Bedri Serter, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini TBMM'de kabul etti. Süsoy ve Menemen Ticaret Odası Üyeleri Serter’den Menemen trafiğine çözüm bulunmasını istedi.

Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy ve Ekibini TBMM’de ağırlayan İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir halkının yaşadığı sorunlarla birebir ilgileneceklerini ifade etti. "Sizlerin oylarınızla bu rozeti taktık ve buraya geldik, oylarınızı hak etmek için elimizden geleni yapacağız" diyen Bedri Serter, “İzmir’in her noktası bizim için çok kıymetli. Yaşanan sorunlarla bizzat ilgilenerek seçim sürecinde bize destek olan halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Bugün Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy ve ekibini ağırladık ve Menemen ile ilgili sorunlarını dinledik. Talep ettikleri üzere Menemen trafiği konusunda projeler gerçekleştirip çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız. Daha demokratik, daha sosyal, sorunları çözülmüş bir İzmir idealimiz” dedi.

Kuzey çevre yolu tamamlansın

En öncelikli projelerinin kuzey çevre yolu olduğunu, Menemen trafiğinin en kısa zamanda rahatlatılması gerektiğini söyleyen Başkan Süsoy ise, “İzmir Milletvekili Bedri Serter ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bölgemizde yaşanan sorunları kendisine birinci ağızdan anlatarak çözüm için söz aldık. İnanıyoruz ki Serter’in başarısı memleketin başarısı olacak. Hem bölgemiz hem şehrimiz Ankara’da başarılı bir şekilde temsil edilecek” diye konuştu.