GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ağustos 2022 Salı 10:12

CHP’li Serter’den 30 Ağustos mesajı!

Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan CHP’li vekil Bedri Serter “ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin bir Milletvekili olarak bugün, bu gerçeği bir kez daha hatırlayarak vatanımızın bütünlüğünü her zamankinden daha fazla koruyoruz” ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos’un bağımsızlık destanı olduğunu vurgulayan Serter “Atatürk’ün ilke ve devrimlerini ve onun ruhunu yaşatanlar olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her zaman olduğu gibi hak ettiği coşkuyla kutlayacağız.” dedi.

Serter’in mesajı şu şekilde:

100 yıl önce 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruzun 30 Ağustos’ta Büyük bir Zaferle sonuçlandı. 26 Ağustos’ta Kocatepe’de başlayan Büyük Taarruz’da günler süren mücadelede binlerce insanımızı kaybettik. Bu ülkenin kurtuluş mücadelesinin her adımı büyük zorluklarla atıldı, tam bir bağımsızlık destanı yazıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin bir Milletvekili olarak bugün, bu gerçeği bir kez daha hatırlayarak vatanımızın bütünlüğünü her zamankinden daha fazla koruyoruz. On binlerce insanımızı kaybettiğimiz Çanakkale’yi, yine binlerce şehit verdiğimiz, gazilerimizin olduğu Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı, Erzurum Kongresi’ni unutmuyoruz. Unutanlara da her daim hatırlatacağımızı söylemek istiyoruz. Atatürk’ün ilke ve devrimlerini ve onun ruhunu yaşatanlar olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her zaman olduğu gibi hak ettiği coşkuyla kutlayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”