GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Şubat 2019 Pazartesi 19:02

CHP’li Sandal yola çıktı: Miting gibi start

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal seçim startını verdi. Bayraklı Sevgi Yolu’nda binlerce kişiyle birlikte yola çıkan Sandal, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Sandal, “En yüksek oyu alıp tarih yazacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ-  Yerel seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bayraklı için aday gösterdiği isim olan Serdar Sandal yola çıktı. Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısından sonra startı Bayraklı’dan veren Sandal’ı Bayraklı Sevgi Yolu’nda binlerce kişi karşıladı. CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Atilla Sertel ve parti yöneticilerinin de katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Sandal, birlik ve beraberlik mesajları verirken en yüksek oy oranına ulaşacaklarını söyledi.

Konuşmasında aday adaylarına yarışta gösterdikleri nezaket ve duyarlılık için teşekkür eder Sandal, “İthal aday adaylarına karşı dik duran Bayraklılı aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu ilçeyi bu göreve talip olanlarla birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte daha da büyüyeceğiz” dedi.

Ayrım yapmadan, birliktelik ruhuna zarar vermeden çalışacağının sözünü veren Sandal, “Bayraklı’da bir kişi bile yatağa aç girerse zaferle kazanacağımız bu başkanlık koltuğu ve makamı bana haram olsun. Ben aşımızı büyütmeye, paylaşmaya geliyorum” diye konuştu.

İşçilere ve belediye personeline de mesaj veren Sandal, kimsenin işinden olmayacağını, çalışanın yerinde kalacağını ifade etti. Sandal, “Bırakın işçilerimizin çıkartılmasını bir kişinin bile işsiz kalmasını istemem. Daha çok büyüyeceğiz. Ekmeğimizi bölüşeceğiz, Aşımızı çoğaltacağız. Ben yıllarca bu anlayışla hareket ettim. Çocuğum bu ilçede doğdu, babamı bu ilçede toprağa verdim. Bayraklı’yı gerçek Bayraklılar yönetecek” ifadelerini kullandı.