GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:18

CHP'li Öztrak, Çeşme'den seslendi: Bu kez Konya’yı bile alacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Çeşme İlçe Kongresi'nde gelecek yılki yerel seçime dair yaptığı açıklamada "Bu kez Balıkesir’i, Bursa’yı, Konya’yı bile alacağız" dedi.

Ozan EKİZ/EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme İlçe Kongresi, İzmir'deki Çaka Bey Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Kongrede konuşan CHP'li Öztrak yaptığı konuşmada yerel seçimlere dair iddialı konuşarak şunları söyledi:

"Geçerken uğramak olarak kabul edin. Hesapta yoktu belediye başkanımız davet etti. İl başkanımız konuştu evet seçimleri kazanamadık. Biz kaybetmedik dediğimiz zaman kızıyorlar. Yere düşüp kalkamıyorsanız kaybetmişsinizdir. Kongrelerimiz ile ayağa kalkıyoruz. Yerel seçimlerde tarihi başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve Konya’yı bile alacağız göreceksiniz.

‘BU SEÇİMİ ALACAĞIZ’
En haksız ve adaletsiz bir seçimi yaşadık. Sahte videolar kullanıldı. Bugün millete yalan söylendiğini milletimiz açık seçik söylüyor. Milletimiz karşı tarafa oy vermeye devam etti. Duygusal kopuşun en büyüğü karşı cephede yaşanıyor. Güvendikleri tek şey bizi darmadağan etmek. Biz hep birlikteyiz, bu seçimi alacağız. Bu yıl bizim yüzüncü yılımız. Bu yüzüncü yıl CHP’liler olarak büyük bir coşkuyla kutlayacağız.

‘2023 SEÇİMLERİ MERHALEYDİ’
Bu seçim bir merhaleydi. 2024’teki seçimler ile sonuçlanacak. Karşı tarafa yenilgi yaratabilirsek her şey değişecek. Bu seçimde CHP Lideri 25,5 milyon seçmenin oyunu aldı. 30-35 milyon oy olarak AKP’nin gidişinin önünü açacağız. Tüzükle ilgili olarak internette sayfa açtık. Orada önerilerinizi bekliyoruz.