GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mayıs 2023 Salı 13:05

CHP’li Özel ‘suçüstü yakalandılar' dedi: İzmir mitingi fotoşop kalabalık!

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın bir gün ara ile gerçekleştirdiği İzmir Mitinglerini değerlendirdi. Özel, “Biz İzmir’de topladığımız kalabalığı biliyoruz. AK Parti’nin ise toplayamadığı veya toplamaya çalıştığı kalabalığı da biliyoruz.  Her seferinde kalkıştıkları fotoşop oyununda suçüstü yakanmış durumdalar” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Özgür Özel, İzmir’de birer gün ara ile gerçekleştirilen iki ittifakın mitinglerini değerlendirdi.

AK PARTİLİ KAYA'DAN ÖZEL'E YANIT: ASIL ŞOKU 14 MAYIS'TA SANDIKTA YAŞAYACAKSINIZ!

NTV yayınına katılan Özel, Cumhur İttifakı’nın miting görsellerinde fotoşop yaparak medya ve sosyal ağlara yaydığını iddia ederek “Biz İzmir’de topladığımız kalabalığı biliyoruz. AK Parti’nin ise toplayamadığı veya toplamaya çalıştığı kalabalığı da biliyoruz.  Bu her seferinde kalkıştıkları fotoşop oyununda suçüstü yakanmış durumdalar. Bizim elimizde, İzmir’de baştan aşağıya tüm mitingi gösteren ve İzmir’de ne kadar büyük bir kalabalık topladığımızı gösteren ve bize göre, çok küçük bir ölçekteki AK Parti kalabalığını varmış gibi gösteren zihniyet ile mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MİLLET ESAS SAYIMI YAPACAK!
Cumhur İttifakı’nın İzmir Mitingi üzerinden siyasi propaganda yaptığını belirten Özel, “Cumartesi günü AK Parti İzmir’de toplamayı iddia ettiği kalabalık üzerinden bir siyasi çıkış yaptı. Pazar günü de cevabını aldılar. Bizler cevabı pazartesiye taşımadık. 14 Mayıs günü millet esas sayımı yapacak” şeklinde konuştu.