GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Eylül 2024 Pazartesi 15:00

CHP’li Kılıç’tan ‘saldırgan dolmuşçu’ya tepki: Şoför tanıtım kartı derhal iptal edilmeli!

ESHOT’ta görevli şoför Esra Ş, trafikteyken başka bir dolmuş şoförü tarafından darp edildi. Yaşanan olayla ilgili İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden “Şoförümüz, dolmuş şoförü kisvesi altındaki bir zorba tarafından darp edilip hakarete maruz kaldı! Bu saldırganın ‘Şoför Tanıtım Kartı’ derhal iptal edilmeli ve adaletin önünde hesap vermesi sağlanmalıdır” ifadeleriyle tepki gösterdi.

EGEDESONSÖZ - ESHOT’un 7 numaralı Sahilevleri – Üçkuyular İskele hattında görevli şoför Esra Ş, başka bir dolmuş şoförü tarafından darp edildi ve hakarete maruz kaldı.

Yaşanan olayla ilgili İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Dolmuş şoförünün bu saldırısından dolayı ‘şoför tanıtım kartı’nın iptal edilmesi gerektiğini belirten Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

ESHOT’un 7 numaralı Sahilevleri – Üçkuyular İskele hattında direksiyon başında olan kadın şoförümüz, dolmuş şoförü kisvesi altındaki bir zorba tarafından darp edilip hakarete maruz kaldı! Bu saldırganın ‘Şoför Tanıtım Kartı’ derhal iptal edilmeli ve adaletin önünde hesap vermesi sağlanmalıdır. Huzuru ve can güvenliğini tehdit edici davranışlara, özellikle kadınların toplumun her alanında var olma mücadelesine yapılan bu tür alçakça saldırılara asla sessiz kalmayacağız! Kadınların korkmadan, özgürce çalışabilecekleri bir Türkiye için susmuyoruz!