GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Aralık 2019 Pazar 19:06

CHP’li Kılıç’tan örgüte dikkat çeken ‘kongre’ uyarıları!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, ilçe kongrelerinin devam ettiği süreçte partililere uyarılarda bulundu. Partinin iktidar hedefine kilitlendiği bir sürecin işlediğini belirten Kılıç, “azimle karanlığa karşı mücadelemiz sürerken örgütümüzden aldığımız gücü örgüt seçimlerinde taraf olarak örgüte karşı kullanmayı doğru bulmuyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP’de mahalle delege seçimlerinin ardından olağan kurultay takviminin ikinci etabı ilçe kongreleri ile devam ediyor.

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada kongre süreci ile ilgili olarak partililere uyarılarda bulundu. Kılıç açıklamasında “Azimle karanlığa karşı mücadelemiz sürerken örgütümüzden aldığımız gücü örgüt seçimlerinde taraf olarak örgüte karşı kullanmayı doğru bulmuyorum” dedi.

Kılıç açıklamasında şunlara yer verdi:

“Sevgili yol arkadaşlarım;

Partimizin başlayan kongre süreçlerinde çok fazla arandığım için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Uzun süre parti örgütlerinde siyaset yapıp hemen hemen her kademesinde örgüt iradesiyle görev aldıktan sonra Milletvekili olma onurunu yaşayan biri olarak partimizi, İzmir örgütümüzü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmekten gurur ve onur duyuyorum. Ülke parsel parsel satılırken, insanlar çaresizlikten hayatlarına son verirken, işçi, çiftçi, emekli ve esnaf zor durumdayken, kadınlar şiddete uğruyorken tüm bu kesimlerin sesleri olmak adına gece gündüz var gücümle çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim.

Partimizin kongre süreçleri başladı. Yapılan kongrelerle partimizi iktidara taşıyacak güçlü kadroların seçileceğine, bu kadroların partimizin birlik, beraberlik ve iktidar mücadelesini sürdüreceğine olan inancım tamdır. Azimle karanlığa karşı mücadelemiz sürerken örgütümüzden aldığımız gücü örgüt seçimlerinde taraf olarak örgüte karşı kullanmayı doğru bulmuyorum; örgüt vicdanına inanan biri olarak örgüt iradesiyle seçilecek herkesin partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışacağı inancıyla başarılar diliyor, hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum”