GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2017 Perşembe 10:05

CHP’li Gümrükçü’den 2 yıllık gönderme!

İl yöneticisi ve Çiğli İlçe eski Başkanı Utku Gümrükçü, Ataşehir Mahallesi’nde iptal edilen mahalle delege seçimleri sonrasında 2 yıl önce atmış olduğu mesajı tekrar paylaştı. Gümrükçü parti içi siyasete yönelik mesajını isim ve durum belirtmeden yineledi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli’de gerçekleşen mahalle delege seçimleri sırasında Ataşehir krizi yaşanmıştı.

İlçe yönetiminin sahte oy kullanıldığına yönelik iddiaları değerlendirmesinin ardından il yönetimine gelen itirazlar karar bağlanmıştı. İl Yönetim Kurulu, Çiğli İlçe Yönetim Kurulu’nun aldığı iptal kararını onaylayınca partililer karşı karşıya geldi.

İl yöneticisi ve Çiğli’de siyaset yapan partinin önemli ismi Utku Gümrükçü iptal kararına üstü kapalı göndermede bulundu.

2 YIL ÖNCEKİ MESAJI BİR DAHA PAYLAŞTI
Gümrükçü, şu mesajı yayınladı:

“Bana dokunmayan YILAN bin yaşasın" diyerek örgütlenmemeyi tembihleyen; "her koyun kendi bacağından asılır" felsefesini şiar edinen KONFORMİZM ile... "Yöneticilerin elindeki gücü ya da olanakları devrimci mücadeleyi yükseltmek için değil, kendilerini daha da güçlendirmek için çıkar amaçlı kullanmaları" anlamına gelen KARİYERİZM ile... "Yöneticilerin ellerindeki imkanlarını kullanarak, bir takım mallar ya da hizmetler dağıtarak, vaat vererek siyasal destek talebinde bulunmaları anlamına gelen "KLİENTALİZM" ile Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri ile birlikte mücadele edeceğime bağımsızlık, eşitlik ve özgürlük mücadelesi için canlarını veren yoldaşlarımızın huzurunda and içiyorum”

Utku Gümrükçü

18 Aralık 2015

Gümrükçü’nün Çiğli’de muhalif kanat içinde yer aldığı biliniyor.