GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ekim 2018 Cuma 15:48

CHP’li Gençkan Balçova’ya talip: Kadın şefkatiyle yöneteceğim!

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Banu Gençkan, Balçova Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Gençkan, “CHP bayrağını bir adım daha öteye taşıyacağım. Tecrübe ve deneyimlerimi kadın şefkati ve dinamizmiyle birleştirerek yerel yönetimlerde başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimin hazırlıkları sürdürülürken bir yandan da aday adaylıkları noktasında hareketlilik yaşanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Banu Gençkan, Balçova Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen ilan etti. İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ile bir araya gelen ve dosyasını teslim eden Gençkan, kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

KADIN ŞEFKATİ VE DİNAMİZMİ İLE BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM!
Gençkan, “Bu bir bayrak yarışıdır. Balçova’da doğdum, büyüdüm, yetiştim. Balçova’ya hizmet etme isteğiyle yola çıktım. Atatürk çizgisinde bir cumhuriyet kadını olarak sosyal demokrat belediyecilik bayrağını daha ileri taşımak için harekete geçtim.  2009 seçimlerinde il genel meclis üyeliğine, 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildim. Bu görevlerden edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi kadın şefkati ve dinamizmiyle birleştirerek yerel yönetimlerde başarılı olacağıma inanıyorum. Çevreye doğaya insana duyarlı belediyecilik ana hedefimiz olacak.  Hayata soldan bakan bir pencere sahibiyim. Mali müşavirlik mesleğim var. İş hayatının içinde geliyorum. Ekonomiyi bilirim. Sadece siyasi yönüm yok. Kimseyi kendimden hiçbir şekilde eksik görmeden, ya da kimseyi kendimden fazla görmeden aday oldum. Tek amacım CHP bayrağını bir adım daha öteye taşımak ve dalgalandırmaktır” ifadelerini kullandı.