GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Haziran 2021 Çarşamba 15:42

CHP'li belediye başkanları 4'ncü kez bir araya geliyor

CHP'li Belediye Başkanları, yerel seçimlerin ardından bir araya gelecekler dördüncü toplantısını Gaziantep'te gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katılması bekleniyor.
EGEDESONSÖZ - Koronavirüs pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelerek toplantı düzenleyemeyen CHP'li Belediye Başkanları, 18-20 Haziran tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da katılımı ile Gaziantep'te bir araya gelecek.

CHP'li belediyelerin 2 yıllık performanslarının değerlendirilmesi beklenen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'de katılacak.

Programın ilk gününde 18 Haziran günü başkanların otele giriş yapacak ve partinin üst kademeleri Gaziantep'te saha ziyareti gerçekleştirecek. İlk gün ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun basın toplantısı düzenleyecek.
19 Haziran günü ise toplantı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması ile start alacak. 20 Haziran günü ise Kılıçdaroğlu'nun, kameraların karşısına geçerek kapanış konuşmasını gerçekleştirmesi bekleniyor.