GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Kasım 2021 Cuma 11:21

CHP’li Bayır’dan çarpıcı paylaşım: Hatırlatmakta fayda var!

CHP Milletvekili Tacettin Bayır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Suyu biz getirdik’ sözlerini, İzmir ziyareti öncesinde hatırlatan paylaşımda bulundu. Paylaşımda AK Parti iktidarı öncesi yapılan hizmetler vurgulandı.

EGEEDSONSÖZ -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yapacağı İzmir ziyareti öncesinde CHP Milletvekili Tacettin Bayır, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımda bulundu.

‘Erdoğan İzmir’e geliyor. Hatırlatmakta fayda var’ başlıklı paylaşımda Bayır “Saat Kulesi 1901 yılında yapıldı. Tarihi Asansör 1907 yılında yapıldı.  Ege Üniversitesi 1955 yılında eğitim hayatına başladı.  Dokuz Eylül Hastanesi, 1982'de hizmete girdi. Adnan Menderes havalimanı, 1987 yılında açıldı. Ayrıca İzmir'e de SU AKePe Döneminde gelmedi” ifadelerine yer verdi.

‘SUYU BİZ GETİRDİK’ DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Kongresi’nde “Biz İzmir Büyükşehir Belediyesinin suyunu DSİ kanalı ile biz getirdik. Büyükşehir getirmesi gerekirken yapamadı. Her ne kadar İzmir bize oy vermiyorsa da suyu getireceğiz dedik ve getirdik" demişti.