GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Şubat 2019 Cuma 14:43

CHP’li Başkan Soğukkuyu’dan ilginç çıkış: Beydağlıların istediği arkadaşı geri çevirdik!

Beydağ İlçe Başkanı Soğukkuyu, “Feridun Yılmazlar arkadaşımıza Beydağ Belediye Başkanlığı görevi tevdi edildi. Malum Beydağlılar çok istedikleri için, ne kadar istediyse, illa şu aday olsun dediler Beydağlılar. O adayı da biz kendimiz, elimizden geldiği kadar yukarıdaki makamlara anlatıp bu işi geri çevirdik. Bundan sonra da görevi Feridun Yılmazlar arkadaşımıza veriyorum. Kendisinin yolu açık olsun. Herkesten yardım etmesini diliyorum. Ben de kendisinin yanı başındayım. İnşallah bu seçimi alırız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beydağ İlçe Başkanı Mehmet Soğukkuyu, genel merkezin ilçe belediye başkan adayı olarak Feridun Yılmazlar’ı ilan etmesi sonrasında ilginç bir açıklamada bulundu.

İlçede vatandaşlara ve partililere seslenen Soğukkuyu, “Süreçte bize iki aday adaylığı dosyası geldi. Biri mevcut belediye başkanımız Vasfi Şentürk diğeri de ilçe başkanlığımızı yapmış olan Feridun Yılmazlar’dı. 28 Ocak’ta PM ve MYK’dan çıkan karar bize intikal etti. Tek aday olarak Feridun Yılmazlar arkadaşımıza Beydağ Belediye Başkanlığı görevi tevdi edildi. Malum Beydağlılar çok istedikleri için, ne kadar istediyse, illa şu aday olsun dediler Beydağlılar. O adayı da biz kendimiz, elimizden geldiği kadar yukarıdaki makamlara anlatıp bu işi geri çevirdik. Bundan sonra da görevi Feridun Yılmazlar arkadaşımıza veriyorum. Kendisinin yolu açık olsun. Herkesten yardım etmesini diliyorum. Ben de kendisinin yanı başındayım. İnşallah bu seçimi alırız” dedi.