GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Ekim 2020 Cumartesi 14:40

CHP’li Başkan Şenoyar’dan o paylaşım hakkında açıklama: Belediye ile aramızda sorun yok!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı çeşitli yorumlara sebep olan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, "Mesajı herkes bir tarafa çekmiş. Belediye başkanımızla aramızda sorun varmış gibi algılayanlar bile olmuş. Yanlış anlaşılmış. Ben o lafı, PKK ve IŞİD'e gönderme yapmak için söyledim" dedi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ- Tire siyaseti, CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Bizi yok sayanlar unutmasın, hiç olmadılar, olmayacaklar. El şeyiyle gerdeğe girecekler" şeklindeki paylaşımı, değişik yorumlara yol açtı. "Acaba Tire'de Millet İttifakı'nda çatlak mı var?" sorusunu da gündeme getiren bu paylaşım sonrası, İlçe Başkanı Şenoyar, Egedesonsöz'e şu açıklamayı yaptı:

İL BAŞKANIM İSTEDİ, MESAJI SİLDİM

"Bu sözlerin hedefi, Kobani  olaylarıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınanlardı. PKK ve IŞİD idi. Amerika'nın isteğiyle ortaya çıkarsanız, böyle olursunuz, demek istedim. Fakat çok farklı yerlere çekilmiş sözlerim. Ortaya bir laf atıyorsunuz, kimin yarası varsa gocunuyor.  İl başkanımla görüştüm, bilgi verdim ve başkanımızın isteğiyle sildim. Bu yazdıklarımın siyasetle alakası yok. Genel başkana hakaretteen disipline verilen birilerinin, bundan mama çıkarma çabası içinde olduğunu görüyorum. Herhangi bir kişiyee direkt hakaret yok. Cumhurbaşkanının, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daha ağır söylemleriyle uğraşmak yerine benim yazdıklarımdan bir pay çıkartmaya çalışmak acizliktir."

ATAKAN BAŞKAN'LA SORUNUMUZ YOK

Sözlerinin, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ile hiçbir ilgili olmadığının altını çizen CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tire'de ittifak ortağımız İYİ Partili bir belediye başkanımız var, Salih Atakan Duran. Aramızda en küçük bir sorun dahi yok. İttifak halindeyiz. Atakan başkan, kendi işini yapıyor, ben CHP İlçe Başkanı olarak kendi işimi yapıyorum. Dayanışmamız hiç sorunsuz devam ediyor. Yazdığım yazının altından mama çıkarmaya çalışan, sosyal medyada isimsiz şekilde yorumlar yapanlara şaşırıyorum. O yaptıkları bir ahlaksızdır. İsimlerini açıkça yazmalarını, dobra dobra eleştirmelerini, yada beni arayıp ne demek istediğimi sormalarını beklerdim."