GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Eylül 2021 Cuma 16:07

CHP'li Bakan, Pakdemirli'ye yüklendi: İzmir’de yazılan hikayeyi gölgelemek için geldi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İzmir ziyaretine tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Cumhuriyet tarihinin en beceriksiz ve döneminde en fazla orman yanan Bakan’ı apar topar koşarak İzmir’e geldi. Üretmeye değil, bir projeyi anlatmaya değil tedbir almaya geldi. Tunç Soyer’in tarıma verdiği desteği, süt üreticilerine verdiği desteği Köy-Koop’u Neptün Soyer’in emeklerini, İzmir’de yazılan hikayeyi gölgelemek için geldi" diye konuştu.

EGEDESONSÖZ - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi programa katılmak için dün akşam saatlerinde İzmir'e gelmişti.

Program dahilinde 2 ilçede beraberindeki heyet ile birlikte toplantılar yapan ve vatandaşlar ile görüşen Pakdemirli, programlarının ilk ayağında Bayındır'da bulunan Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuştu.  Toplantıda açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli, "Allah'a şükürler olsun bugün itibarıyla, -biraz sonra konuşacağız, dertlerinizi dinleyeceğiz ama- çiftçimizin biz zarar ediyoruz dediği bir ürün yoktur" ifadelerini kullanırken, bakana Cumhuriyet Halk Partisi'nden tepki gecikmedi.

İZMİR’DE YAZILAN HİKAYEYİ GÖLGELEMEK İÇİN GELDİ
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin İzmir'deki açıklamalarına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Parti devleti dediğimizde kastettiğimizin özeti ! Bakan Bekir Pakdemirli İzmir’e gelmiş yanında sadece AKP milletvekilleri! Devletin Bakanı değil AKP’nin Bakanı üstelik Cumhuriyet tarihinin en beceriksiz ve döneminde en fazla orman yanan Bakan’ı apar topar koşarak İzmir’e geldi. Üretmeye değil, bir projeyi anlatmaya değil tedbir almaya geldi. Tunç Soyer’in tarıma verdiği desteği, süt üreticilerine verdiği desteği Köy-Koop’u Neptün Soyer’in emeklerini, İzmir’de yazılan hikayeyi gölgelemek için geldi" ifadelerini ile tepki gösterdi.