GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Ağustos 2022 Cuma 17:06

CHP'li Bakan'ı hedef aldı... Gökçek'e 'jelibon rezervli' yanıt!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın “TSK içinde zikir çekenlere gerekeni yapacağız” dediğini iddia ederek sert tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’e yanıt gecikmedi. Bakan, “Sen kendine gel benim böyle bir açıklamam olmadı kendi yalanınıza kendiniz inanıyorsunuz. Jelibon rezervine inanan birinin misvak caps te yayınlanan bir yalan habere de inanması normal tabi” dedi.

EGEDESONSÖZ - Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda: “CHP MV Murat Bakan;"TSK içinde gizlice odalarında zikir çekenlere ve takkelerini takıp ibadet edenlere çok yakında biz gerekeni yapacağız." Höt ulan… Kendine gel…” sözlerini kullanarak Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan’ı hedef aldı.

Ardından Gökçek’in sözlerine yanıt veren Bakan, Gökçek’in iddialarının gerçek olmadığını söyleyerek Gökçek’e şu ifadelerle sert tepki gösterdi:

“Sen kendine gel benim böyle bir açıklamam olmadı kendi yalanınıza kendiniz inanıyorsunuz. Jelibon rezervine inanan birinin misvak caps te yayınlanan bir yalan habere de inanması normal tabi Ulan sözünü de kem söz sahibine aittir diyerek aynen iade ediyorum.”

Bakan ayrıca Gökçek hakkında “Dava edeceğim” mesajını paylaştı.