GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Haziran 2024 Pazartesi 15:31

CHP’li Bakan’dan polis intihar araştırma komisyonu çağrısı!

Son 6 saatte 3 polisin intihar ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, “TBMM’de Polis İntiharları Araştırma Komisyonu derhal kurulmalıdır. Herkesi bu konuda sorumluluk almaya davet ediyorum” dedi
EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, son dönemlerde yaşanan polis intiharlarına dikkat çekmek amacıyla sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Geçmişte AK Parti grubu ile aralarında geçen diyalogu da hatırlatan Bakan şu ifadeleri kullandı;

“Son 6 Saatte üç polis memuru hayatına son verdi.  Bu konuyu TBMM gündemine getirdiğimde AKP Grup Başkan Vekili Sayın  Özlem Zengin  bu konuda birlikte bir çalışma yapılabileceğini ifade etmişti. Daha sonra Grup Başkan Vekillerimiz muhataplarına konuyu tekrar ilettiler bir gelişme olmadı. Ben Sayın Ali Yerlikaya ile yaptığım görüşmede de bu konunun önemini ifade ettim. Biz polis sorunlarının çözümü konusunda iktidarı muhalefeti ile birlikte hareket etmeye hazırız yeter ki vatan evlatları canına kıymasın. TBMM’de Polis İntiharları Araştırma Komisyonu derhal kurulmalıdır. Herkesi bu konuda sorumluluk almaya davet ediyorum.”