GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mayıs 2018 Çarşamba 14:35

CHP’li Aydemir’den 24 Haziran ültimatomu: Kimsenin gözünün yaşına bakmam!

Parti Okulu’nun İzmir Koordinatörü Aydemir, sandık güvenliği vurgusu yaparken, “Gördüğüm tüm aksaklıklara zamanında müdahale edeceğim. Aksaklığa sebep olan kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam, parti disiplini falan dinlemem, neyi aksattığını ifşa ederim. Böyle biline” dedi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye, 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) oluşturduğu ‘Cumhur İttifakı’ dışında kalan muhalif siyasi partiler bir yandan ittifak ve aday belirleme çalışmalarını hızlandırırken diğer yandan sandık güvenliği noktasında önemli tedbirlerin alınması amaçlanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Parti Okulu İzmir Koordinatörü Abdullah Aydemir, kendi parti mensuplarına yönelik çok sert bir çıkışa imza attı.

AKSAKLIĞA SEBEP OLAN KİM OLURSA OLSUN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM!
Aydemir, “İlk ve Son Uyarım. Bu bir acil uyanma çağrısıdır.  İktidar partisi ve saz arkadaşları ülke Ağustos sonuna kadar bile yönetilemeyeceği için 24 Haziran tarihine erken seçim kararı aldı. Bu seçimlerinin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu burada anlatmamam gerek yok. Bu nedenle görev almış olan tüm yöneticilerin her hangi bir bahane üretmeden görevini eksiksiz şekilde elinden gelenden daha fazlasını yaparak yerine getirmesi gereklidir. Başta sandık güvenliği olmak üzere seçim çalışmalarında gördüğüm tüm aksaklıklara zamanında müdahale edeceğim. Aksaklığa sebep olan kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam, parti disiplini falan dinlemem, gözünün yaşına bakmam olduğunu ve neyi aksattığını ifşa ederim. Böyle biline. Bu uyarıyı okuyanlar okumayanlara duyursun” dedi.