GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Aralık 2021 Perşembe 19:04

CHP’li Arslan’dan AK Partili Dağ’a: Trolllük yakışıyor mu?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyaretinde "Yerel yönetimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni Cumhuriyet Halk Partisi'ne verin, bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz" ifadeleri sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin videosunu paylaşarak, "İzmir'de bedava yapın da görelim" çıkışında bulundu. Dağ'ın sözleri üzerine CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, paylaşılan videonun kesilmiş olduğunu söyleyerek "Bir Genel Başkan Yardımcısına trollük yapmak yakışıyor mu?" eleştirilerinde bulundu.

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da meslek odaları, STK’lar ve muhtarlar ile buluştu.

Kılıçdaroğlu’nun, gerçekleştirdiği buluşmada “Şanlıurfa'ya bir sözüm olsun. Yerel yönetimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni Cumhuriyet Halk Partisi'ne verin, bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz“ ifadelerini kullanması sonrası AK Parti cephesinden eleştiriler yükseldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamanın olduğu videoyu paylaşarak “Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin” ifadelerini kullandı.

TROLLÜK YAPMAK YAKIŞIYOR MU?
Dağ’ın paylaşımı sonrası CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Dağ’ı trollükle eleştirererek videonun bir kısmının kesilip paylaşıldığını söyledi ve videonun geri kalan kısmını paylaştı. Arslan, yaptığı açıklamada “Bir Genel Başkan Yardımcısına trollük yapmak yakışıyor mu? Videonun bir kısmını kesip kullanma vatandaşımıza tamamını izlet. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yönetemiyorsunuz… Hamza Dağ” dedi.

KORKUYORSUNUZ!
CHP İzmir Milletvekili de Dağ'a yönelik olarak korkuyorsunuz açıklamasında bulundu. Bayır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Cümleyi cımbızlayarak almak zaten sizden beklenen bir hareket. Geçmişte ki seviyesiz paylaşımınızı ( yular ) unutmadık. İktidarınız hep çiftçinin sırtından geçindi. Korkuyorsunuz, korkuyla ne söylediğinizi bilmiyorsunuz.