GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Şubat 2019 Çarşamba 15:47

CHP, Konak’ta Yıldız’a emanet

İl Disiplin Kurul Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Konak İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başına getirildi. Örgütün 31 Mart yerel seçimleri için yürütülecek çalışmaları yönlendirecek olan Yıldız, “Girilmedik sokak bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Konak’ı halkla birlikte yönetmek adına çalışmalarımızı yürütmek adına seçim koordinasyon merkezimizi açtık” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Yıldız’a 31 Mart yerel seçimleri öncesinde önemli bir görev daha verildi. Geçtiğimiz gün açılışı yapılan CHP Konak İlçe Örgütü’nün seçim çalışmalarının yürütüleceği koordinasyon merkezinin başına Ahmet Yıldız getirildi.

‘BİRLİKTE KONAK’ DİYORUZ!
Yıldız, “İlçe örgütümüzle, gençlik ve kadın kollarımızla, meclis üyeliğine aday arkadaşlarımız, Başkan Adayımız Abdül Batur ile beraber Konak anlayışıyla çalışmalarımıza başladık. Girilmedik sokak bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Konak’ı halkla birlikte yönetmek adına çalışmalarımızı yürütmek adına seçim koordinasyon merkezimizi açtık. Halkımızın görüş ve önerilerini bizimle paylaşmalarını, çayımızı, kahvemizi içmeleri için merkezimize bekliyoruz. Merkezimizde ilçe yöneticisi, kadın ve gençlik kollarımızın yanı sıra her gün meclis üyesi adayı arkadaşımız nöbet tutacak. Ayrıca vatandaşlarımız 0552 442 70 71 numaralı Whatsapp hattımızdan görüş ve önerilerini iletebilirler. Gelen öneriler Başkan Adayımız Abdül Batur’a, meclis üyesi adaylarımıza iletilecek. Ortak akılla çalışmalarımızı yürütüp daha güzel, daha temiz mutlu bir Konak için ‘Birlikte Konak’ diyoruz” ifadelerini kullandı.