GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Kasım 2019 Cumartesi 19:44

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları’ndan açıklama: Küfür ve dayak yedik!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay süreci resmen başlarken, Karşıyaka Bahariye Mahallesi'de yaşanan gerginlik sebebiyle seçim iptal edildi. Gençlik Kolları üyeleri yaptığı açıklamada olaylar esnasında darp edildiklerini, küfür ve dayak yediklerini belirtti.

Delege seçimleri çerçevesinde mahallelerde sandıkların kurulduğu Karşıyaka’da çıkan olaylar güne damga vurdu.

Çıkan olaylar sebebiyle Bahariye Mahallesi’nde meydana gelen olaylar sebebiyle seçimler iptal edildi. CHP Karşıyaka Gençlik Kolları üyeleri tarafından yapılan açıklamada arbede sebebiyle bazı üyelerinin darp edildiği belirtildi. Darp raporu aldıklarını belirten gençlik kolları yaptığı açıklamada “sandık ziyareti sırasında ilçe başkanları ve yardımcıları tarafından hakarete ve dayağa maruz kaldık.  Umarım bu saygısızlık ve hadsizliğin hesabını genel merkez yetkilileri yerine getirir" dedi. 

Yapılan açıklamada, "Listelerde var olan arkadaşlarımızı ve sandık huzurunu yerinde bulunması için sandıkları ziyarete gittik. Ancak İlçe Başkanı Yıldırım ve ilçe başkan yardımcılarının hakaretlerine maruz kaldık. En son Bahariye Mahallesi'nde yaşanan seçimde İlçe başkan yardımcısı genç arkadaşlarımıza küfür edip, dayak attı. 10 Kasım'a Ankara'ya giderken Atatürk'ün emanet ettiği gençlere yapılan bu saygısızlık ve hadsizliğin hesabını genel merkez yetkilileri yerine getirir" diye konuştu.