GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Mart 2023 Pazartesi 21:16

CHP Karabağlar’da ‘öbek çalışması’ atağı... Sözüpek: Çalınmadık kapı bırakmayacağız!

Genel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar’da ilçe başkanı Bülent Sözüpek hedeflerini açıklarken, “Hakça paylaşımın olduğu, adaletin yeniden var edildiği, gençlerin geleceği umutla düşlediği bir toplumu yeşertmek için tüm örgütümüzle çalışacak  halkın iktidarını kuracağız. Sokakta, iş yerinde, evlerde öbek örgütlenmesi ile her yerde olacak, girilmedik, adım atmadık sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız” ifadelerini kullandı

EGEDESONSÖZ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçimleri 14 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini ilan etmesi sonrası siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.

Milletvekili olmak isteyen isimlerin aday adaylığı sürecinin sürdüğü maratonda, bir yandan da siyasi partiler saha çalışmalarını sürdürüyor. İzmir’de de çalışmalarını hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde Karabağlar İlçe Başkanlığı ‘öbek’ çalışmalarına ağırlık vermiş durumda. 

KARABAĞLAR’IN POTANSİYELİNİ…
Saha çalışmalarını değerlendiren CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, hedeflerinin girilmedik ev bırakmamak olduğunu belirtirken, “Bugün 46 günün sonunda iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu mücadele, hedef ve kararlılıkla yürüyeceğiz.Bu yürüyüşün sonunda, hem ilçemiz Karabağlar'da hem İzmir'de ve elbette tüm Türkiye'de Millet İttifakiyla birlikte açık ara başarılı olacak ve ülkeyi bu durumundan hep birlikte çıkartacağız. Örgütümüz ve her bir üyemizle aynı kararlılık ve umutla iktidar yolunda çalışacak 56 günün sonunda iktidarı ve umudu örgütleyeceğiz.

Karabağlar'ın potansiyeli, enerjisi, örgütlülüğünü iktidar koşusunda hep birlikte ortaya çıkartacağız. Hakça paylaşımın olduğu, adaletin yeniden var edildiği, gençlerin geleceği umutla düşlediği bir toplumu yeşertmek için tüm örgütümüzle çalışacak  halkın iktidarını kuracağız. Sokakta, iş yerinde, evlerde öbek örgütlenmesi ile her yerde olacak, girilmedik, adım atmadık sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız” diye konuştu