GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Şubat 2016 Pazar 12:03

CHP Kadın Kolları MYK’sına İzmir’den 3 isim

CHP Kadın Kolları’nın yeni başkanını seçti. Fatma Köse’nin başkan olduğu yarışta MYK’da İzmir’den Perihan Yardımcı ve iki yedek üye yerini aldı.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - CHP’de olağan kongre takvimi, Kadın Kolları Kurultayı ile son buldu.  Ankara’da gerçekleşen kongrede CHP’li kadınların yeni başkanı Fatma Köse oldu.

Köse’nin yarıştaki rakibi İzmirli CHP Kadın Kolları MYK üyesi Düriye Taş’a seçim sürecinde İzmir örgütünden destek gelmedi.  

İZMİR’DEN BİR ASİL İKİ YEDEK
Kurultay’da CHP Kadın Kolları’nın Merkez Yürütme Kurulu’na ise İzmir’den Perihan Yardımcı seçildi. Yönetimin yedek listesinde ise CHP Çiğli İlçe Örgütü’nden Aysel Aksoy ve Meltem Ergün yerini aldı.

Kurultay sürecinin ardından CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, ”Başarılı bir kurultay sürecini geride bıraktık. Yolumuza devam ediyoruz. CHP’yi önümüzdeki süreçte iktidara taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.  Kurultay sonrası İzmir’den bir asil iki yedekle temsil ediliyoruz. Listede daha fazlasını görmek isterdik ama tüm bölgeleri değerlendirdiğimizde İzmir’in temsili için iyi bir rakam. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.