GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Aralık 2016 Cuma 10:10

CHP İzmir tam kadro alana iniyor: ‘Kardeş İlçe’de çapraz takvim!

İl Örgütü, ‘Kardeş İlçe Programı’ dahilinde alana iniyor. Örgüt ilk durağı Menderes olarak belirlerken ikinci durağın ise Kemalpaşa olacağı ifade edildi. Birinci bölge ve ikinci bölgede kaybedilen ilçelerde sırayla çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, göreve geldiği andan itibaren İzmir’de 2014 Yerel Seçimleri’nde kaybedilen 8 ilçeyi geri kazanmak için gerekli çalışmalar çerçevesinde düğmeye bastı.

CHP’li belediye başkanlarının kaybedilen ilçelerde ‘Kardeş İlçe Programı’ dahilinde çalışmalar yapacağı geçmiş dönemde belli olmuştu.

Daha sonraki dönemde çalışmalara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, parti meclis üyeleri ve yöneticilerin de katılacağı belirtilmişti.

Program dahilinde örgütün ilk durağı Menderes olarak açıklandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun da yer alacağı program 22 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek.

Daha sonraki durağı Kemalpaşa olduğu ifade edildi.

Çalışmaların birinci bölge ve ikinci bölge arasından sırayla gerçekleşeceği belirtilirken, takvimin ilçelerde kaybedilecek zamana göre değişim göstereceği öğrenildi.

Büyük sıkıntılar olan yerlerde daha detaylı çalışmaların yapılacağı söylenirken, ilçelerde her kesimle temas halinde olunacağı açıklandı.