GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mayıs 2018 Cuma 21:02

CHP İzmir’in patronu Yücel: Beklenti ve talepleri ilettik

İl Başkanı Yücel, Ankara temasları sonrasında yaptığı açıklamada, “Örgütün beklenti ve taleplerini ilettik. Adaylar belirlenirken partili olması, emeği olan, parti çalışması olan örgütün içinden çıkan isimlere öncelik verilmesi konusunda görüşlerimizi ilettik” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Partilerde ittifak çalışmalarının yanı sıra milletvekili aday adaylığına müracaatlar yoğunluk yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel, bu kapsamda gerçekleştirdiği Ankara temaslar sonrasında kente döndü. İl Başkanı Yücel, milletvekili aday listesi oluşmadan önce genel merkezde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir sorumlusu Seyit Torun ile bir araya geldi.

Yücel, İzmir İl Örgütü’nün hassasiyetlerini aktarırken, 14 Mayıs Pazartesi günü ise kapalı zarf içinde öne çıkan isimleri genel merkeze iletecek.

BEKLENTİ VE TALEPLERİMİZİ İLETTİK
Egedesonsöz’e konuşan Yücel, “Örgütün beklenti ve taleplerini ilettik. Adaylar belirlenirken partili olması, emeği olan, parti çalışması olan örgütün içinden çıkan isimlere öncelik verilmesi konusunda görüşlerimizi ilettik. Aynı zamanda ilçe başkanlarımızdan da önerileri istedik. Bize bildirecekler. Kadın kolları ve gençlik kollarından da bilgi alıp bize bildirecekler. Bilgiler kapalı zarf içinde gelecek. İl yönetiminden de görüş alacağız. Sonrasında 14 Mayıs Pazartesi günü götürüp teslim edeceğim” dedi.