GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Mart 2018 Cuma 18:23

CHP İzmir’in patronu rotayı Küçük Menderes’e kırdı: Mesai arası imza desteği

İl Başkanı Yücel, ilçe ziyaretlerine 7’nci gününde devam etti. Kentin güneyine giden Başkan Yücel’in ajandasında Beydağ, Kiraz ve Ödemiş vardı. Yücel ayrıca Kiraz’daki ADD’nin şeker fabrikalarının özelleştirilmesi karşısında yürüttüğü kampanyaya imzasıyla destek verdi.

EGEDESONSÖZ/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe ziyaretlerini 7’nci gününde sürdürüyor.  Şubat ve Mart ayında gerçekleşen iki önemli kurultayın ardından 2019’da yapılması planlanan 3 büyük seçim için sahaya inen Başkan Yücel yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Yücel’in 21 ilçenin ardından adresi Küçük Menderes oldu. Yücel ilk olarak Beydağ’a gitti. Buluşmada İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar, Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer yer aldı.Yücel’in gün içindeki ikinci durağı Kiraz oldu. Kaybedilen 8 ilçe arasında yer alan Kiraz’da İlçe Başkanı İsmet Korkmaz tarafından karşılandı.  Yücel burada Atatürkçü Düşünce Derneği’nin şeker fabrikalarının özelleştirilmesi karşısında düzenlediği kampanyaya imza atarak destek oldu. Başkan Yücel 7’nci günü Ödemiş ziyareti ile noktalayacak.