GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:05

CHP İzmir'in patronu Ankara yolcusu: Dosyada neler var?

Başkan Güven, il danışma kurulu toplantısı öncesinde sinyalini verdiği Ankara ziyaretinin bu kez tarihini açıkladı. Güven, “Raporla ilgili ön çalışma yapmıştık. Son değerlendirmelerimizi yapıp yönetim kurulu toplantısında karara bağlayacağız. Haziran’ın ilk bölümünde bu ziyaret gerçekleşecek” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, gerçekleşen danışma kurulu toplantısının ardından Egedesonsöz’e yaptığı değerlendirmede önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Güven danışma kurulu hakkındaki izlenimlerini paylaşırken önümüzdeki günlerde Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşeceğini ifade etti.

Toplantı öncesinde ziyaretin sinyallerini veren Güven şimdi ise tarihi açıkladı.

ALIŞILMIŞIN ÖTESİNDE OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ
İlk olarak danışma kurulu toplantısını hakkında konuşan Güven, kürsüden gelen mesajları ve katılımı değerlendirdi. Güven, “Toplantımız alışılmışın ötesinde çok olumlu bir havada geçti. Herkese yapıcı fikirlerini söylemeye çalıştı. Herkese 16 Nisan referandum çalışmalarındaki o birlikteliği korumaya çalışıyor. Arkadaşlarımız hep birlikte daha güzel çalışmalar yapmanın bilincinde. Ahenk içinde çalışmanın yararını görüyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz şeklinde bir anlayışla hareket ettik. Katılım tüzük gereği oldu. Biz biraz ilave yapmıştık. Beklentimizin altında değildi. İlgi oldukça fazlaydı” dedi. 

HAZİRAN’DA BU ZİYARET GERÇEKLEŞECEK
Güven ilerleyen günlerde genel merkeze gerçekleştirilecek ziyarete ilişkin ise, “Raporla ilgili ön çalışma yapmıştık. Son değerlendirmelerimizi de yapıp Perşembe günü yönetim kurulu toplantısında karara bağlayacağız. Biz Ankara’ya her zaman gidiyoruz zaten ama ben uzunca bir süredir gitmeyi düşünüyordum. Şimdi bu konuyu da içine alarak gitmek istiyorum. İki hafta içinde Ankara’ya gideceğim. Haziran’ın ilk bölümünde bu ziyaret gerçekleşecek” açıklamasını yaptı.