GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Aralık 2017 Pazartesi 18:02

CHP İzmir'in kadınlarından Ankara'ya çıkarma

CHP’nin İzmir’deki Büyükşehir Belediyesi kadın belediye meclis üyeleri ile Konak ve Urla Belediye Başkanları eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yarın Ankara Arena'da düzenlenecek ‘Eşitlik ve Adalet’ başlıklı Kadın Buluşması'na gitmek üzere İzmir’den yola çıktı.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi kadın belediye meclis üyeleri Konak ve Urla Belediye Başkanları eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yarın Ankara Arena'da düzenlenecek ‘Eşitlik ve Adalet’ başlıklı Kadın Buluşması'na gitmek üzere İzmir’den yola çıktı.

Ankara’ya İzmir’den sabahın erken saatlerinde kalkan otobüsle giden kafilede Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın eşi Tülay Bayır, eski İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları ile CHP’nin Büyükşehir, Konak ve Urla belediye meclislerinin kadın meclis üyeleri yer aldı.

Yarın aynı zamanda CHP Meclis Grup Toplantısın da yapılacağı Kadın Buluşması’nda İzmir’i temsilen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş bir konuşma yapacak.