GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Temmuz 2016 Cuma 11:07

CHP İzmir'in acı günü: Eski başkan hayatını kaybetti

CHP’li Torbalı eski Belediye Başkanı Ertan Ünver yaşamını yitirdi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü bugün gelen ölüm haberiyle sarsıldı. Torbalı Belediyesi eski Belediye Başkanı ve CHP Torbalı eski İlçe başkanı Ertan Ünver yaşamını yitirdi.

Ünver’in ölümü partiyi yasa boğdu. Ertan Ünver’in cenazesi bugün Torbalı Ertuğrul Camii’nden ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

'ADIMI HİÇBİR YERE VERMEYİN' DEMİŞTİ
Ünver, belediye ve kaymakamlığa ayrı ayrı dilekçeyle başvurup adının hiçbir yere verilmemesini ve belediyedeki eski başkanlar panosundaki fotoğrafının indirilmesini istemişti. Belediye meclisinin başkanlık yapmış kişilerin adlarının öldükten sonra uygun bir yere verilmesi kararı aldığını hatırlatan Ertan Ünver, dilekçesinde, “Hasbelkader ben de böyle uygulamayla karşılaşacak adlardan birini taşımaktayım. Ancak ben, ölümümden sonra yapılacak böyle bir işlemi kabul edemiyorum. Kabacakırı gibi bir alana OSB kurulmasına sessiz kalan, ilçesine gelmekte olan çöplüğü karşı gizli ve açık destek veren bir yerleşim alanında adımın ölümümden sonra yer alması rencide edecektir” şeklinde konuşmuştu.