GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
22 Şubat 2016 Pazartesi 00:41

CHP İzmir’i sarsan ölüm: Meclis üyesi kaza kurbanı

Karabağlar Meclis Üyesi Yaşar Mümtaz Geylani Seferihisar’da meydana gelen kazada yaşamını yitirdi.

EGEDESONSÖZ – CHP İzmir Örgütü haftanın son günü kara bir haberle sarsıldı. Karabağlar Belediye Meclisi'nde 2 dönemdir CHP üyesi olan ve daha önce de bir dönem Konak Belediye Meclisi'nde görev yapan Yaşar Mümtaz Geylani Seferihisar’da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığı da yapan Geylani’nin otoyolda Urla kavşağına yakın bir bölgede karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Geylani için yarın Karabağlar Belediyesi önünde saat 10.00'da tören düzenlenecek. Geylani'nin naaşı Balçova Merkez Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.  

TANRIKULU: YAKIN ARKADAŞIMDI
Geylani ile yakın arkadaş olduklarını belirten Tanrukulu, "Benim yakın arkadaşımdı, 30 yıldan fazla dostluğumuz vardı. Talihsiz bir olay maalesef, hem bizler için hem yakınları için hem de partimiz için talihsiz bir olay. Gerçekten bilge bir insandı, herkesin yardımına koşan dostluk gösteren bir arkadaşımızdı. Karabağlar Belediye Meclis üyesiydi, kendisi aslında eğitimciydi, ancak eğitimcilik yapmıyordu. Çevresinde sevilen saygı duyulan biriydi" dedi. Geylani'nin, Karabağlar Belediyesi önünde yarın saat 10.00'da düzenlenecek törenin ardından, Balçova Merkez Camii'nde öğlende kılınacak cenaze namazı sonrasında Balçova Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.