GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Mart 2020 Pazartesi 13:25

CHP İzmir'den korona seferberliği: Size bir telefon kadar yakınız!

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlar için 4 il yöneticisinin iletişim numaralarını paylaştı. Yücel, “Size telefon kadar yakınız, evde kal” dedi.

EGEDESONSÖZ- Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de olumsuz etkilerini hissettiren koronavirüs ile mücadele her geçen gün artıyor. Devlet kurumları ve yetkililer tedbir ve önlemleri yoğunlaştırırken 65 yaş üzerindeki vatandaşlara ve kronik hastalığı olanlara sokağa çıkmaya yasağı getirildi. Gelinen durum karşısında belediyeler ve bazı devlet kurumları evde kalması zorunlu vatandaşlar için iletişim hattı oluşturdu ve gerekli hizmeti kapılara kadar götürme kararı aldı.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde de yönetim kararı alındı. İl Başkanı Deniz Yücel 4 il yöneticisinin iletişim bilgilerini paylaştı. Yücel gelişmeyi, “65 yaş üzeri veya kronik rahatsızlığı bulunan İzmirli hemşerilerimize bir telefon kadar yakınız... Evde kal” diyerek paylaştı.

İşte o paylaşım: