GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Haziran 2017 Salı 11:11

CHP İzmir’den ‘Adalet Yürüyüşü’ne bayram seferberliği

İl Örgütü Ramazan Bayramı boyunca Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne akın etti. Arife günü İl Başkanı Güven’in ilk kez katılım gösterdiği programa kentten belediye ve ilçe başkanları destek vermeye devam ediyor.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara’dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ devam ediyor.

İstanbul’da son bulacak yürüyüş 11’inci gününde katılan İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven bir bayramlaşma programı da burada gerçekleştirdi.

İl yönetim kurulu üyelerinin de destek verdiği yürüyüşe Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve çok sayıda partili katılmıştı.

Yürüyüşün 13’üncü gün programı da başladı. Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde ise Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye meclis üyeleri, Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve ilçe yöneticileri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İlçe Başkanı Umut Tekin, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri yürüyüşe destek vermek için İzmir’den ayrılarak korteje katıldı.