GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
18 Mayıs 2017 Perşembe 14:11

CHP İzmir'den 19 Mayıs için alternatif kutlama

İzmir'in Buca ilçesinden Anneler Günü gezisi için yola çıkan ve meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden çoğu kadın 24 kişinin acısı sebebiyle İzmir Valiliği, 19 Mayıs kutlamaları için hazırlanan gösteriler iptal etmişti. CHP İzmir Örgütü ise 19 Mayıs için alternatif program hazırladı.

EGEDESONSÖZ - İzmir Valiliği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilecek resmi kutlama töreninden gençlerin gösteri yapacağı eğlence kısmını çıkardı.

Valiliğin kararın ardından CHP İzmir İl Örgütü, 19 Mayıs günü alternatif bir kutlama gerçekleştirmek için bir program hazırladı. Programa göre, 19 Mayıs sabah ilk olarak Kültürpark’ta kahvaltılı buluşma yapılacak ve saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk bırakma ve kutlama programı gerçekleştirilecek.

RESMİ TÖREN SABAH
CHP İzmir İl Örgütü'nün karar ile Cumhuriyet Meydanı, 19 Mayıs günü iki ayrı etkinliğe sahne olacak. Resmi tören saat 09.30'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun konuşmasının ardından, tören gençlik adına konuşma ve şiirlerin okunmasıyla tamamlanacak.