GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
14 Ekim 2020 Çarşamba 09:33

CHP İzmir'de 'spor' zirvesi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ve Spor Komisyonu Başkanı Şamil Sinan An ve CHP Spor Kurulu  İzmir ve Ege Bölge Temsilcisi Kemal Özdönmez, CHP İzmir İl Binası'nda Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut'u ağırladı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, CHP İzmir İl Binasına ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ve Spor Komisyonu Başkanı Şamil Sinan An ve CHP Spor Kurulu  İzmir ve Ege Bölge Temsilcisi Kemal Özdönmez başkanlığındaki heyet ile gerçekleştiren toplantıda, Nuhut'a yeni görevinden dolayı başarılar dilendi.  

Toplantıda, özellikle dezavantajlı bölgelerde bulunan çocuklarların kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacı ile gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmek istenen çalışmalar da görüşüldü. 

Sporu geniş kitlelere yayabilmek ve gelecekte yapılması planlanan projelerin konuşulduğu toplantıda, İzmir ve Ege Bölgesi için neler yapılacağı üzerinde yoğunlaşıldı.

Pandemi koşulları nedeniyle sınırlı katılımın gerçekleştirildiği toplantıda, sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edildi.